Pályamódosítási tanácsadás

 

A bevezetőben említett élethosszig tartó tanuláshoz kapcsolódóan a pályamódosítási tanácsadás alapvető célja, hogy biztosítsa mindazokat az ismereteket és információkat, amelyek segítségével az érintettek élethelyzete alapvetően megváltozhat. A kompetenciák fejlesztésével optimálisan kezelni tudják céljaik elérését és a lehető legrövidebb idő alatt képesek lehetnek a teljes munkaerő-piaci igényeknek való megfelelésre.

Pályamódosítási tanácsadásunk biztosítani tudja a hozzánk fordulók számára, hogy konkrétan átgondolhassák, megszervezhessék karriercéljaikat és megismerjék e célok eléréséhez szükséges legfontosabb módszereket, eszközöket és kompetenciákat.

A tanácsadás alkalmával a résztvevők tájékozódhatnak az érdeklődési körüknek leginkább megfelelő szakmai lehetőségekről. A pályamódosítás kapcsán jobban megismerhetik a választott szakmát, az adott képesítéssel megszerezhető munkaköröket, elhelyezkedési lehetőségeket. Kialakíthatják, gyakorolhatják az álláskeresési technikákat, közelíthetnek a munkaerő-piaci igényekhez.

Időpontot egyeztethet: 06 30 198 6546 telefonszámon